FSR – danske revisorers CSR-udvalg inviterer til fem dialogmøder i 2019 med fokus på god praksis, tendenser og udviklinger inden for virksomheders arbejde med samfundsansvar. Møderne er målrettet virksomhedsrepræsentanter med ansvar for CSR og rapportering, investorer og revisorer.

På møderne vil vi gennem oplæg og dialog udbrede kendskabet til nye tilgange og sprede god praksis blandt større og mindre virksomheder, som understøtter tilliden til virksomhedernes arbejde. Møderne ledes på skift af et medlem af FSR – danske revisorers CSR-udvalg.

SÆT KRYDS I KALENDEREN ALLEREDE NU

 1. Leading CSR and SDG reporting practice: 25 years of the FSR CSR award Torsdag den 21. marts, 2019, fra kl. 14.00 – 16.30
  Mødeleder: Frances Iris Lu, Head of CSR & Sustainability Services, KPMG
 2. Rapportering om ansvarlige investeringer set med finanssektorens briller Tirsdag den 21. maj, 2019, fra kl. 14.00 – 16.30
  Mødeleder: Marie Voldby, Director, Deloitte
 3. EU’s sustainable finance action plan – forventninger og betydning for danske virksomheder
  Torsdag den 5. september, 2019, fra kl. 14.00 – 16.30
  Mødeleder: Jens Pultz Pedersen, Director, PwC
 4. Task force on climate-related financial disclosures – hvordan kan danske virksomheder arbejde med TCFD
  Tirsdag den 8. oktober, 2019, fra kl. 14.00 – 16.30
  Mødeleder: Carina Ohm, Executive Director, EY
 5. God praksis og gode råd inden for rapportering om forretningsetik Tirsdag den 26. november, 2019, fra kl. 14.00 – 16.30
  Mødeleder: Jan Robert Molin, Partner, Beierholm

Alle fem møder holdes i Revisorernes Hus, Kronprinsessegade 8, København og er gratis at deltage i. Agenda følger forud for hvert af møderne.

 

TILMLEDING

FSR – danske revisorer udsender et endeligt program og åbner for tilmeldinger ca. en måned før hvert møde. Hvis du ikke er på mailinglisten så skriv til sekretær Mette Conradsen: mcr@fsr.dk, så bliver du løbende orienteret.

Bemærk, at hvis du har interesse i et ‘diplom’ for deltagelse i forhold til revisorernes obligatoriske efteruddannelse, så gør os venligst opmærksom på det ved tilmeldingen.

 

Formidling på vegne af FSR – danske revisorers CSR-udvalg. Kilde