Til de virksomheder, der skal rapportere på CSR i regnskabsåret 2018, har CSR Forum et forløb med fokus på praksislæring klar.

I samarbejde med lokale samarbejdspartnere på Copenhagen Business School (CBS) og Danmarks mest indsigtsfulde erhvervsledere indenfor CSR rapportering, har CSR Forum over to semestre i 2017, afprøvet den faglige ramme og de læringsmetoder, som danner grundlag for forløbet.

De virksomheder der har været med til at afprøve den faglige ramme og læringsmetoder er Accenture, Grundfos PWC, Novo Nordisk, Skandia Pension, Deloitte, EY og PANDORA. De har bidraget med input til læringsmål, faglige indlæg og til evaluering af den samlede faglige ramme.

Over 4 lektioner af 3 timers varighed tilbydes udvalgte nøglepersoner i din virksomhed viden, indsigter og værktøjer til det lovpligtige arbejde med CSR rapportering hjemme i organisationen.

 

Vælg det forløb der passer bedst til din virksomhed

CSR Forum tilrettelægger læringsforløbet ud fra lokale ønsker og behov.

Med afsæt i CSR Forums kortlægningsmetode, skabes der fra start af, et velfunderet beslutningsgrundlag, når der skal vælges dét forløb, som passer netop til din virksomhed.

Der tilbydes som udgangspunkt både lukkede og åbne forløb.

Kontakt CSR Forums sekretariat for yderligere informationer.

Skrevet af Allan Duus