Sådan er en essens trukket ud af Søren Kierkegaard kloge nedskrevet tanker.

Jeg valgte for 8 år siden at springe fra et godt job – efter 12 år oplevede jeg at jeg  mistede lidt af mig selv for hvert år jeg fortsatte i det job. Tiden måtte være inde til at prøve noget helt nyt.

Som ansat i forlagsbranchen igangsætte jeg en af de første lærebøger om CSR og der kunne jeg mærke, at det var her jeg skulle slippe det trygge og erobre nye faglige felter.

Nu har jeg arbejdet med CSR- og bæredygtigheds projekter i 8 år og ikke een dag har jeg fortrudt. Tak Søren Kierkegaard, for at dele dit vid.

I CSR Forum har jeg blandt andre mødt Mads, Heidi og Eva. Dem har jeg valgt at dele mine projektideer og forarbejde med, for løfte dem ene mand er ikke muligt. 

Nu er opgaven for os 4 at turde kaste tid, kreativitet, energi og glæde så projektet kan realiseres. Jeg glædes allerede over vores forskellige kompetencer og vi har snart vores tredje procesmøde med fuld dagsorden og facilitering.

Jeg tør rigtig godt at glæde mig den videre proces.

Mettes profil:

Jeg stiftede Responzibility efter 12 år i Forlagsbranchen som Kommunikation og Marketing chef. I Responzibility arbejder jeg med Life Cirkle Assessments – LCA og Cirkulær Økonomi og ressourceøkonomi.

3 dage i ugen arbejder jeg fast i en Virksomhed som CSR Manager med primær opgaver i discipliner som Leverandørstyring, BSCI Standarden, Fødevarekontaktmaterialer og diverse certificeringer.