Den 11. maj inviterede CSR Forum i samarbejde til DJØF til webinar, hvor bæredygtige indkøb, blev behandlet – både fra et teoretisk og et best practice perspektiv.

Program for webinar 

  • Bæredygtige indkøb tilbyder et strategisk værktøj til at fremme en bæredygtig omstilling”. Vi starter med at sætte fingeren på pulsen og udfolder hvad der rør sig indenfor bæredygtighed, og dermed hvad der er aktuelt at medtage i indkøbsstrategier- og/eller politikker herunder b.la. Verdensmålene. Rikke Fischer-Bogason Chefkonsulent, partner, PlanMiljø.
  • Fra strategi til handling – sådan har vi gjort det”. Banedanmark har siden 2019 sat fokus på at omsætte sin grønne strategi til mål og handling. Det har været en rejse, hvor et hovedmål, har været at professionalisere måden at lede indkøbsprocessen på, så den tager højde for bæredygtighed. Ulla Eikard, Chefkonsulent Strategisk Indkøb og Organisationssupport, Banedanmark.
  • Et kig ind i motorrummet hos Gentofte Kommune – om udviklingen af en ny strategi og indkøbspolitik“. Ved at bruge sin indkøbsmuskel til at efterspørge produkter og services, vil Gentofte Kommune bidrage til at fremme den bæredygtige transformation lokalt og på et større plan. Vi hører om det der er svært, brugbare løsninger og det der giver mening på på flere bundlinjer. Dorthe Friis-Vigh, Chef for Indkøb og Betalin, Gentofte Kommune og Maria Maarbjerg, Udviklingskonsulent, Gentofte Kommune

Vil du vide mere

  • Skriv til csrforum@csrforum.dk for tilmelding