Over en længere periode har vi oplevet en stigende efterspørgsel fra passionerede Sustainability Practitioners, fra alle størrelser og typer af virksomheder – som ønsker en mere fleksibel tilknytning til foreningen.

Som noget helt nyt kan man derfor nu blive medlem af CSR Forum uden, at være tilknyttet en fast gruppe.

 

Et fleksibelt og værdiskabende medlemskab 

Med det ny medlemskab, får du adgang til vores ongoing laboratorier, hvor vi løbende  samler medlemmerne omkring relevante emner og giver mulighed for fordybelse og diskussion. Læs mere om vores laboratorier her.

I forbindelse med vores mange åbne webinarer og online masterclasses med mere, får medlemmerne  mulighed for, at deltage i eksklusive Q&A sessions, med de mange indsigtsfulde indlægsholdere/undervisere, forbeholdt CSR Forums medlemmer. I forlængelse af alle aktiviteter, modtager du altid optagelser og slides.

Som en del af medlemskabet får du også en række fordelagtige medlemsrabatter på CSR Forums egne læringsforløb samt udvalgte kurser, konferencer og andre læringsbaserede aktiviteter, hos vores dygtige samarbejdspartnere.

For at synliggøre medlemskabet modtager alle nye medlemmer også et CSR Forum medlems-kit med  flere udgaver af foreningens logo til brug på egen LinkedIn profil, hjemmeside eller andet.

Et nyhedsbrev holder alle vores medlemmer ajour med de mange gode medlemstilbud og nyheder i foreningen.

 

Kontingent og medlemsvilkår 

  • 5.000 kr. årligt
  • Alle medlemskaber er personlige og løber over 12 måneder
  • Din virksomhed/organisation har mulighed for, at betale dit kontingent

Læs mere og meld dig ind her.