Skandia og CSR Forum er gået sammen i et værdiskabende partnerskab med omdrejningspunkt om videreudviklingen og re-lanceringen af www.csrspeeddating.dk

Med afsæt i eksisterende erfaringer og en række tests i 2016, vurderer teamet bag partnerskabet, at potentialet er stort i relation til CSR Forums arbejde med at skabe transparens i øjenhøjde og et community på tværs af sektorer.

CSR Speed Dating 2.0 i konceptet tilføres en række nye og innovative CSR Forum indspark i kombination med koblingen til et stærkt og bredt netværk på tværs af virksomhedsledere, forskere, politikere, embedsværket, NGO’er, interesseorganisationer, studerende, konsulenter, samfundsdebattører, brancheforeninger etc. 

I efteråret 2017 vil Skandia og CSR Forum sammen med blandt andet Københavns Kommune, fortsat arbejde på at udvikle og løfte konceptet ind i nutiden og ud i fremtiden ved fx. at tilføje og matche flere målgrupper på tværs af sektorer end førhen og ved at satse på etableringen af et understøttende online format samt uddanne lokale CSR Speed Dating 2.0  Agents.

Kick Start Workshop 

Den 8. september 2017 afholder initiativtagerne bag CSR Speed Dating 2.0 sammen med et tværgående team af konsulenter fra Københavns Kommune den første Kick Start Workshop. 

Følg med i udviklingen her på bloggen og på www.csrspeeddating.dk, der fortsat er under konstruktion.