CSR Forum søger en dedikeret kommunikationspraktikant med fokus på de sociale medier, blog, tekstforfatning og grafisk produktion.

Du brænder for at opsøge og formidle den gode historie i tekst og billeder, og du er dygtig til at eksekvere på dine ideer. Af samme grund er du også i stand til at skrive en skarp og fængende tekst og skabe en god, sammenhængende fortælling, når indhold skal formidles til vores forskellige målgrupper. Du kommer blandt andet til at prøve kræfter med:

  • Udvikling og eksekvering af kreativt content til vores sociale medier
  • Udarbejde, planlægge og annoncere indhold på Facebook og Instagram
  • Afrapportering og opfølgning på initiativer på sociale medier

 

Du bliver en del af en nytænkende, innovativ forening, hvor det skarpe purpose drevne budskab og kvalitet er afgørende og en kommunikationsindsats, hvor tempoet og ambitionsniveauet er højt – samtidig med at vi har det sjovt. Vi tilbyder dig at blive en vigtig del af hverdagen i et lille dedikeret team, hvor du ikke kun ser med, men får lov at prøve kræfter med forskellige typer opgaver. Vi giver dig mulighed for at udfordre og udvikle dig selv og din faglighed på spændende projekter, og du vil løbende få fast sparring fra din vejleder på både det kreative og kommunikative.

Om dig

  • Du brænder for at formidle historier og for at skrive involverende tekster
  • Du har flair for at udføre grafiske opgaver og billede redigere
  • Du kan tage initiativ og er opsøgende og udadvendt
  • Du har et kreativt mindset og er ikke bange for at dele idéer med dine kolleger

 

Vi forestiller os at du er i gang med en uddannelse på CphBusiness, DMJX, KADK, Skolen for Visuel Kommunikation, AAU, RUC eller lignende. Praktikforløbet er 37 timer/ugen og løber over tre måneder med mulighed for forlængelse.

Kontaktinformation

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på csrforum@csrforum.dk . Send os en kort ansøgning allerede i dag – gerne med eksempler på dit arbejde. Vi glæder os til at høre fra dig!