Foreningen CSR Forum har mere end 15 år på bagen. Vi har specialiseret os i at formidle og facilitere deling af kompleks viden om bæredygtighed med afsæt i best practice og ekspertindsigter.   Vi har i 2022 knap 100 vidensbaserede aktiviteter i form af webinarer, seminarer, online masterclasses, netværksmøder etc.  Vores fællesskab er drevet frem af vores mange dygtige og passionerede medlemmer, som i et tæt samarbejde med CSR Forums sekretariat løbende sikrer, at vores mange aktiviteter er værdiskabende og meningsfulde – også for omverden. Læs mere om CSR Forum her

Tør du lede og facilitere dialogen?  

Vi søger dig; der ikke er bange for at stille dig op foran et dygtigt og dedikeret publikum, dig som ikke er bleg for at stille de svære spørgsmål og samtidig kan give plads til dialogen og fordre den.   Din faglighed på området er enten bredt funderet eller specialiseret, og du har gerne nogle års erfaring fra praksis enten i en virksomhed eller som rådgiver. Du er et socialt anlagt menneske, der brænder for relationerne og som naturligt dyrker netværkstanken.  Du behøver ikke at komme med professionel erfaring som moderator. 

Udover at støtte den gode sag får du…

Som moderator i CSR Forum følger en lang række personlige fordele, der styrker både din faglighed og din karriere. Udover at blive associeret med CSR Forum og eksponeret for et relevant økosystem af nøglepersoner på området, får du mulighed for at bygge værdifulde relationer mere effektivt.  

Kontakt os for mere info 

Skriv til os på csrforum@csrforum.dk