Events nu på tværs af Danmark!   

I CSR Forum har vi i mere end 15 år øvet os på at skabe værdifulde transparens-skabende og community-opbyggende events for vores medlemer, frivillige og partnere i og omkring Hovedstadsområdet. I efteråret 2017 vil vi som noget nyt ligeledes afholde en række events på tværs af København, Odense og i Århus.

Alle events vil løbende blive kommunikeret på CSR Forums blog og eventkalender til højre her på websiden og via relevante mediepartnere. 

Demokratisk & temabaseret

Siden februar 2016 har medlemmerne i CSR Forum haft ordet!

Med vores ny blog på www.csrforum.dk som fagligt omdrejningspunkt, har den respekteret erhversleder, den generte CBS-studerende og den udfordrende forsker side om side og på demokratisk vis, haft mulighed for at lufte alt fra højtflyvende tankeeksperimenter til jævne dagligdags udfordringer.

Fra 1. september 2017 sættes der 3 udvalgte temaer under lup.

Medlemmerne/skribenterne vil – som før sommerferien – i tæt dialog med CSR Forum’s redaktionelle team, behandle hvert tema på tværs af fagligheder, sektorer, brancher og landegrænser. De 3 temaer er:

  1. Can’t you see the forest…? – Sustainable & Strategic Reporting
  2. Value vs. Valuable! – A Universal Stakholder Dialogue
  3. Connecting Brains – Mapping Danish Sustainability Research

Den opmærksomme læser vil bemærke at temaerne allerede er sat under lup – både online her på bloggen og i form af diverse planlage fysiske medlemsaktiviteter her i efteråret!

CSR Forums event team anbefaler at du lader dig opdatere på, hvad der rør sig under luppen ved at læse følgende 3 udvalgte tema-introducerende indlæg, her på vores blog:

  1.  Can’t you see the forest…? – Sustainable & Strategic Reporting – Læs indlæg af Stine Hove Marsling, direktør for Corporate Communication, Branding & CSR i Danske Spil her
  2. Value vs. Valuable! – A Universal Stakholder Dialogue – Læs indlæg af Ole Kjerkegaard Nielsen, Global Director, Communication, Relations and Sustainability i Novo Nordisk A/S her
  3. Connecting Brains – Mapping Danish Sustainability Research – Læs indlæg af Laurits Kristensen, kandidatstuderende på CBS og studentermedhjælper i CSR Forum her

Følg med på bloggen for løbende tema-updates og kontakt gerne vores redaktion for dit engagement ved at sende en mail til csrforum@csrforum.dk

Vi mødes ikke for at mødes!

Med udgangspunkt i en løbende interessentdialog har CSR Forums event team afprøvet en række formater med mål om at skabe værdifulde fysiske møder blandt vores medlemmer på tværs – online såvel som offline.

Alene eller hånd i hånd med vores dygtige og passionerede partnere vil vi i CSR Forum fra 1. september udbyde og pege på relevante og faglige events, der er med til at skabe transparens for vores medlemmer.

Member’s Shopping Guide

På progammet vil du fx kunne tilmelde dig et diplomgivende læringsprogram, deltage i små specialfaglige dialogmøder nær dig eller deltage ved ét af vores større events med højt profilerede indlægsholdere.

Fra 1. oktober udgiver CSR Forums event team og redaktionelle team månedligt en temabaseret Shopping Guide der gør dig i stand til at sammensætte lige præcis dét program der giver mening for dig!

Første udgave udgives her på bloggen første uge i oktober!

CSR Forum Networking 2.0

Book en faglig date når du alligevel er ude og svinge hjernecellerne! Læs snart mere på www.csrspeeddating.dk

Skrevet af:

Karim B. Drif, Formand