Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Online masterclass med AP Pension – Den bæredygtige organisation

9. februar 2023 fra kl. 9:00 - 9:45

Gratis

Introduktion

Én af dansk erhvervslivs største udfordringer er evnen til at opbygge organiseringsformer, der både understøtter en hård konkurrencedygtig drift ift. den nuværende forretningsmodel samtidig med at den hurtige bæredygtige udvikling af vores samfund, skal indfanges i nye produkter til fremtidens kerneforretning.

Bæredygtighedsagendaen udvikles særligt i disse år. I april 2021 offentliggjorde Europa-Kommissionen forslaget, CSRD – et Direktiv om virksomheders bæredygtighedsrapportering.

Med lovgivningen følger også nye krav til organiseringen af virksomhedens medarbejdere, strukturer og processer. En rejse der allerede er søsat i AP Pension og som stiller krav til et højt niveau af ekspertise og ambitioner, der ligeledes kræver at tværgående kompetencer rykkes tættere sammen i AP Pension.

I 2022 har AP Pension udviklet organiseringen internt og etableret gruppen Partner for Samfundsansvar og Bæredygtighed. Gruppen er tværgående og består af partnere inden for forskellige områder af forretningen: ejendomme, investering, medarbejder, sundhed, regnskab, koncernjura, kommunikation, salg samt data og analyse.

Læringsmål

  • Med udgangspunkt i AP Pensions erfaringer og knowhow fra arbejdet med partnerorganisationsformen i fremtidssikringen af en bæredygtig organisation, der imødekommer ny lovgivning og krav gennem CSRD, får vi overdraget en efterprøvet metode, som vi kan afprøve om giver mening og skaber værdi hjemme i egen virksomhed

Gæsteunderviser

  • Rya Lene Terney – Chef for Samfundsansvar, AP Pension

Pris og mere info

  • Det er gratis at være med på denne online masterclass
  • Deltag gerne flere fra din virksomhed/organisation
  • Dette webinar foregår via Microsoft Teams
  • Slides og optagelser er forbeholdt medlemmer af CSR Forum
  • Læs mere og ansøg om dit personlige CSR Forum medlemskab her