En af de nye fremtrædende spillere på det danske deleøkonomi-marked, Green Mobility, har valgt at udvide og satse i større grad på deres B2B salg. I den anledning har Green Mobility allieret sig med CSR Forum omkring et Transition Lab projekt med fokus på at koble Green Mobility’s allerede grønne profil med FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.

Målet for projektet er at vise, hvordan verdensmålene ikke bare er tom snak, men rent faktisk kan anvendes af firmaer som Green Mobility til at skabe et resultat på bundlinjen.

I projektet fokuseres der på tre FN verdensmål; Sustainable Cities and Communities, Responsible Consumption og Climate Action – de 3 fundamentale SDG byggesten i Green Mobility’s forretningsmodel.

Som et led i satsningen på B2B markedet, skal projektet konkret styrke Green Mobility’s salgsargumenter for at dele-elbiler ikke kun er fordelagtigt for privatpersoner.

Mulighederne er mange, og med afsæt i FNs verdensmål mener både CSR Forum og Green Mobility, at det er nemmere end nogensinde før at arbejde konkret og målrettet mod en bæredygtig verden.”

Hold øje med bloggen, hvor vi løbende rapporter fra vores spændende projekt med Green Mobility!

Skrevet af Christoffer Smed Karlog