Flere af vores medlemmer kender allerede Klappir, som en dygtig samarbejdspartner med fokus på datakvalitet og nøjagtighed, der giver en pålidelig og transparent måde at måle og styre arbejdet med ESG.

 

Hvorfor Klappir?

Særligt det faglige fokus på integrationen af; ESRS, due diligence og Scope 1, 2 , 3 på tværs af værdikæden, i sine systemer, gør Klappir til en oplagt CSR Forum sponsor og en dygtig samarbejdspartner. En partner der kan være med til at belyse fremtidens krav til ESG-data, IT-infrastrukturer og systemer, hvilket er et tema der fylder mere og mere blandt vores medlemmer – særligt qua udrulningen af CSRD”, udtaler CSR Forums sekretariatsleder Bibi Kristiansen.

 

Hvorfor CSR Forum?

”I Klappir ser vi en stor værdi i at samarbejde med en ledende aktør på på ESG-området, da vi gerne vil indgå i et stærkt fagligt fællesskab med engagerede medlemmer fra de mest innovative virksomheder i Danmark. Vi håber med samarbejdet at kunne bringe yderligere værdi via dialog og faglige inputs, herunder best practice cases”, siger Martin Kahl, Leader of Partnerships, Klappir.

 

Vil du vide mere om samarbejdet og CSR Forums foreningssponsorat?

  • Samarbejdet og sponsoratet løber over 12 måneder
  • Læs CSR Forums sponsorpolitik her
  • Download foreningens sponsor materiale her
  • Læs mere om vores partnerskaber her
  • Skriv til CSR Forum på csrforum@csrforum.dk