I CSR Forum vil vi gerne blive bedre til, at imødekomme den faglige udvikling hos Sustainability Practitioners i de mindre og mellemstore virksomheder.

Erhvervshusene er sat på denne jord for, at understøtte udviklingen af dansk erhvervsliv. herunder den bærdygtige udvikling. Med et særligt fokus på bæredygtig udvikling i SMV’erne, de seneste år, har Erhvervshusene en helt særlig indsigt og stor viden om, hvad der virker i praksis – og hvordan små og mellemstore virksomheder, skaber vækst på tværs af flere bundlinjer.

 

Sammen om at udbrede brugbar vide

Erhervshusene og CSR Forum går sammen om, at facilitere et fagligt rum online, hvor nøglepersoner fra virksomhederne, kan holde sig ajour med den progressive dagsorden på området og blive beriget med brugbar viden fra andre virksomheder, hvor man eksemplarisk forener en succesfuld forretning med bærdygtig udvikling.

Konkret vil vi udbyde en række webinarer og online workshops, hvor deltagerne bliver styrket fagligt og klædes på til selv, at overføre den brugbar viden hjemme i egen virksomhed.

Du kan allerede nu besøge vores kalender, hvor du hurtigt kan danne dig et overblik og tilmelde dig lige netop de aktiviteter, som skaber værdi for dig og din virksomhed. Besøg vores kalender her.

 

Sustainability Bootcamp for SMV’er

Hvis du ønsker at deltage i en mere tilrettelagt forløb, så anbefaler vi, at du tilmelder dig vores Sustainability Bootcamp for SMV’er, hvor vi over 5 online masterclasses stiller skarpt på best practice leveret af dygtige Sustainability Practitioners fra frontløber virksomheder på området. Læs mere om vores bootcamp og tilmeld dig her.

 

Vil du vide mere? 

Kontakt os på csrforum@csrforum.dk