Mød Per Baar Kæseler, der er vores nye mand. Han skal være med til at opbygge vores sekretariat. Per kommer desuden til at stå for de 4 lectures i oikos Academy her i efteråret.

Jeg er den nye mand på forummets sekretariat                                                                                           

Jeg er 52 år og uddannet civiløkonom fra Aalborg Universitet tilbage i 1993. Jeg er gift med Vibeke på snart 48. Vi bor i Skodsborg – på den billige side af Strandvejen. Herudover har jeg over 35 års erfaring med bestyrelsesarbejde i foreningslivet. Jeg er født med cerebral parese, et fysisk handicap, der populært kaldes ”spasser”. Det er også derfor, at I kun vil kunne træffe mig på sekretariatet i ca. 15 timer om ugen.

Lidt om min baggrund                                                                                                                                                  

I min foreløbige erhvervskarriere har jeg været en hel del steder. Arbejdsformidlingen Handicap-konsulent, Personlig Assistent (PA) for en erhvervsadvokat og sekretær for en konsulent i Nordisk Ministerråd. Jeg har planlagt et hav af møder og et par store arrangementer. I mine tidlige år i Dansk Handicap Forbund koordinerede jeg en stor skandinavisk sommerlejer for ca. 50 unge med handicap, der fandt sted på Egmont Højskolen i Hou. Som ansat i Nordisk Ministerråd stod jeg som praktisk ansvarlig, da 4 beslægtede arbejdsgrupper skulle udarbejde en ny 4-årig handlingsplan. Det foregik over 3 dage. På 2. dagen var der en konference for alle medlemmer af arbejdsgrupperne og andre interessenter, i alt små 100 personer. Der var simultantolkning dansk <-> islandsk og dansk <-> finsk. Denne konference afholdtes på Hotel Admiral i København med en efterfølgende reception, og alt det praktisk havde jeg det overordnede ansvar for.

Jeg har prøvet alle funktioner indenfor bestyrelsesarbejde. Jeg har i flere sammenhænge været med til at bygge noget op fra bunden. Senest var jeg ansat som kontormand på et stutteri, hvor ejeren drev ridefysioterapi og almindelig rideundervisning. Da jeg blev ansat var der ingen systemer på kontoret, men jeg fik lavet lønsystem, faktureringsprocedurer, bogholderi og stod bl.a. for aflønning af 10 ansatte eller i perioder flere.

Om personen Per Baar Kæseler er dér det at fortælle, at jeg som nævnt er 52 år, født og opvokset i Vestjylland, rundet af klitsandet – for vi havde ikke muld i Hvide Sande – på landtangen vest for Ringkøbing Fjord. Jeg er dedikeret humanist. Jeg møder altid nye mennesker med det udgangs-punkt, at det menneske, vil mig det godt. Jeg har været aktiv i handicaporganisationer i mere end 25 år. J Jeg holder af at opholde mig i naturen, og er stor tilhænger af diversitet. Vi skal passer godt på vores jordklode. Jeg synes, at vedvarende energi er den eneste vej frem, og jeg mener, at Danmark har alle muligheder for at udbygge vores status som førende i vindenergi.

Min rolle i CSR Forum

I forhold til CSR Forum sekretariat kan jeg byde ind med stor erfaring. Jeg har erfaring med at få en forening til at fungere i en dagligdag og at bygge op. Vi står jo overfor at åbne et nyt sekretariat, der formodentlig kommer til at ligge i Nærum. Det skal indrettes, vi skal have etableret internet og telefoni og meget andet. Der skal opbygges systemer for medlemspleje, kontingentprocedurer og vores nyhedsbreve skal sættes ind i et fast ramme. Det andet ben, jeg kommer til at stå på, er vores 4 lectures over Oikos Academy, der kommer til at køre nu i november. Her får jeg til opgave at være eventkoordinator på de fleste af lecture’rne. Jeg håber at træffe en del af jer i den forbindelse.

Jeg er foreløbig tilknyttet CSR Forum som frivillig, men er egentlig selv på udkig efter et job, der så kun skal være 15 timer om ugen. Så må vi jo se om det bliver her hos CSR Forum, eller måske at nogle af jer medlemmer med tiden kunne bruge mine kvalifikationer. Jeg er åben for mange ting.

Jeg glæde mig til at komme i gang og at lære meget mere og jer medlemmer at kende. Jeg vil lægge mig i selen for at kunne levere det jeg har lagt op til her i CSR Forum.

Læs min LinkedIn profil for nærmere info om mig