Flere ledere har nu fået erfaring med, hvad det kræver at lede og skabe engagement omkring den bæredygtige agenda. De erfaringer vil CSR Forum høste og udbrede i form af et sæt opdaterede ledelsesdogmer.

Dogmer 2.0

På baggrund af medlemsinteresse satte CSR Forum allerede i 2019 fokus på bæredygtig ledelse. Dengang mødtes 20 ledere på tværs af sektorer og virksomheder og udforskede den faglige spilleplade for bæredygtig ledelse. En spilleplade, som på det tidspunkt var mere eller mindre ubeskrevet.

I dag – snart 3 år efter – er feltet ikke længere ubeskrevet. Faktisk er Bæredygtig Ledelse gået hen og blevet et hot ledelsestema, som har bred interesse i takt med at kravene til bæredygtighed er blevet skærpet. I CSR Forum forudser vi, at kravet om et bæredygtigt lederskab vil ramme alle ledelseslag på tværs af brancher. Men hvad kræver det, at lede den bæredygtige dagsorden og hvordan er det anderledes? Hvad betyder det for den viden man skal have, og det ansvar der følger med? Og hvordan får man skabt engagement i organisationen, så man får aktiveret den innovationskraft den bæredygtige dagsorden kræver?

De spørgsmål vil vi over foråret drøfte med erfarne ledere på tværs af brancher, og outputtet vil blive lanceret som et sæt opdaterede Bæredygtige Dogmer 2.0, til et event i efteråret ’21. Dogmerne vil desuden blive bakket op af udforskende interviews, workshops og masterclasses, som handler om ”Hvordan”!

Du finder første udgave af De 10 Dogmer Bæredygtig Ledelse via CSR Forums daværende mediepartner Mandag Morgen her

Samarbejde med ledelses- og bæredygtighedsrådgiver

CSR Forum har indledt et samarbejde med Sara Øllgaard, som vil være ansvarlig og drive processen med udvikling af dogmerne.

Til daglig hjælper Sara Øllgaard virksomheder til at forstå potentialerne i og komme i gang med deres bæredygtige forretningsudvikling. Herudover underviser og coacher hun ledere i deres personlige og bæredygtige lederskab på uddannelsen ”Akademiet for Signaturpræstationer”.

Mere info

Har du spørgsmål, idéer eller kommentarer til udviklings processen omkring de nye Dogmer, er du meget velkommen til at skrive til csrforum@csrforum.dk