Den nye lovgivning om CSR-rapportering bevirker, at cirka 1100 nye virksomheder skal påbegynde CSR-rapportering pr. næste år. Fordi mange af virksomhederne mangler erfaring på området, har vi samlet nogle af de største danske navne inden for CSR i et forum, hvor alle er velkomne, så vi kan dele viden.

I onsdags gav Jens Pultz Pedersen fra PwC os et spændende indblik i emner som menneskerettigheder og ligestilling, og der var gode eksempler på hvordan danske virksomheder arbejder ud fra forskellige rapporterings-tilgange. Der blev herudover lagt vægt på, at man må huske at rapportere om risiko, selv når man helst vil rapportere om dét, der forløber gnidningsfrit. Enhver negligering af risiko kan nemlig udgøre en risiko for éns brand!

Joachim Kattrup fra Økonomisk Ugebrev ledte den følgende debat, der blev indledt med spørgsmålet om hvilken betydning det har, at virksomhedernes tal ikke skal dobbelttjekkes af en tredjepart. En hård kerne af især studerende stillede opklarende spørgsmål, og vi takker for et interessant oplæg og en god debat.

Deltag til vores tredje lecture onsdag den 15. november kl. 14.30, hvor du får spændende indsigt i hvordan Marie Voldby fra Deloitte og Trine Pondam fra Pandora arbejder med CSR-rapportering. Du får selvfølgelig rig mulighed for at stille spørgsmål, og vi glæder os til at se dig.

Læs mere om eventen og deltagelse her

Skrevet af Linda Thyme