I 2017 oplevede afdelingerne i Aarhus, Odense og København en stigende efterspørgsel på transparens og brugbare værktøjer på CSR og Sustainability feltet. I 2018 er afdelingerne derfor gået sammen om at tilrettelægge et fælles fagligt og netværksorienteret program, der går på tværs af de tre landsdele.

FN’s verdensmål nummer 17 som fagligt omdrejningspunkt

CSR Forums landsækkende medlemstilbud i 2018 er sammensat af en række efterprøvede dialogformater og netværksmetoder, der med afsæt i FN’s verdensmål nummer 17, fagligt skal botanisere partnerskaber for handling på CSR og Sustainability feltet. Ikke bare lokalt, men på tværs af hele Danmark.

CSR-rapportering Football Charity & CSR Speed Dating

Hver afdeling inviterer i løbet af året til 3 gå-hjem-møder om CSR-rapportering. Målet med møderne er at introducere lovgivningen og klæde deltagerne på til at tage hjem i egen virksomhed og igangsætte en praksisorienteret indsats omkring CSR-rapportering.

Det faglige indhold er udviklet og efterprøvet af landets dygtigste og mest indsigtsfulde praktikkere og eksperter på feltet. Læs mere om samarbejdet mellem CSR Forum, Copenhagen Business School, PWC, PANDORA, Novo Nordisk, Deloitte og EY her

I løbet af 2018 afholdes 3 lokale og 1 landsdækkende CSR Speed Dating events, hvor deltagerne meningsfuldt matches med afsæt i en efterprøvet metode udviklet af Skandia Pension og Københavns Kommune.

CSR Speed Dating-konceptet er inspireret af traditionelle Speed Dating-arrangementer, hvor singler har mulighed for at møde hinanden med henblik på at indgå kæresteforhold. På samme måde får deltagerne mulighed for at møde hinanden i øjenhøjde til CSR Speed Dating. Erfaringer fra et halvt årti med CSR Speed Dating, som netværksmodel, viser at det er det veltilrettelagte personlige møde, der skaber bæredygtige CSR partnerskaber lokalt. Læs mere om CSR Speed Dating-konceptet her

For at understrege at vi sætter handling bag vores partnerskaber, inviterer CSR Forum i 2018 til Football Charity – lokalt og på tværs af landet.

Football Charity er firmafodbold med et formål, skabt i et samarbejde mellem Røde Kors og de sociale innovatører bag FDC PLUS. Ved Football Charity stævnerne dyster virksomheder i en fælles turnering for både kvinder og mænd. Udenfor banen vil der dagen igennem være underholdning og mulighed for at udfordre kollegerne i sjove konkurrencer. Dagen rundes af med en 3. halvleg, hvor der sammen med modspillere, medspillere og kollegaer, kan nydes en velfortjent kold øl i baren.

Gennem deltagelse i Football Charity kan I få styrket sammenholdet og samtidig sparke støtte efter en god sag. Læs mere om Football Charity-konceptet her

I løbet af marts måned udgives den endeligt fastlagte og landsdækkende medlemskalender. Hold øje med eventkalenderen her på websiden og CSR Forums nyhedsbrev!

Skrevet af Allan Duus